Site icon TvojTrebišov.sk

AKO SPOJIŤ PRÍJEMNÉ S UŽITOČNÝM? VYUŽITÍM AUTOVLAKU!

Iba 4 slovenské mestá sa môžu pýšiť autorampou a autovlakom. Okrem Bratislavy, Popradu a Košíc je to aj neďaleké Humenné. Čo si však predstaviť pod pojmom autovlak? Odpoveď je jednoduchá. Veľmi pohodlný a premyslený spôsob cestovania, ktorý by sa v skratke dal vysvetliť nasledovne.


Zbalím do auta kufre, tašky, ruksaky, počítače, lyže, sánky a ešte môžem pridať aj vrece zemiakov od starej mamy. V Humennom vyveziem takto naložené auto po autorampe na autovlak, pohodlne sa usalaším v lôžkovom kupé a ráno sa zobudím v Prahe, či Bratislave. Alebo v opačnom garde, naložiť sa v Prahe či Bratislave a ráno sa vyspaný ocitnúť v Humennom. Pokiaľ má človek veľa batožín, veľkú rodinu a ešte je po pracovnom týždni vyčerpaný a predsa len chce cestovať na veľkú vzdialenosť, neváha ani chvíľočku.


Podľa pokynov obskuhujúceho personálu sa zaradíte

Spoločnosť Wagon Slovakia Košice a.s. ozrejmila, pre koho je takýto spôsob cestovania zaujímavý.

Zaujala Vás ponuka? Prečítajte si dôležité informácie (klik)

Našli ste sa v predchádzajúcich riadkoch? Zaujala vás táto služba a ponuka? Služby autovlaku môžete využiť na týchto trasách:

– nočné spojenie Košice – Praha a späť v EN 442/443 BOHEMIA
– nočné spojenie Poprad – Praha a späť v EN 444/445 SLOVAKIA
– nočné spojenie Humenné – Bratislava a späť v R 614/615 ZEMPLÍN
– nočné spojenie Humenné – Praha a späť v EN 442/443 BOHEMIA
– denné spojenie Košice – Praha a späť v EC 242/243 ROHÁČE (len vo vybrané dni)

„Neustále hľadáme spôsoby, ako zvýšiť kvalitu a vyjsť našim zákazníkom v ústrety“

„Železničná doprava napriek rozvíjajúcej sa automobilovej, či leteckej doprave má stále svoje pevné miesto v spôsobe cestovanie. Len na Slovensku železnice prepravia rádovo desiatky miliónov ľudí. A tí potrebujú jesť a piť, a ak cestujú v noci – potrebujú si ľahnúť.  Pohodlné a bezpečné cestovanie na veľké vzdialenosti v ležadlových a lôžkových vozňoch, spolu s poskytovaním kvalitnej čerstvej stravy v reštauračných vozňoch, dozaista dokážu skrátiť a spríjemniť  cestovanie.  Tieto služby poskytuje Spoločnosť Wagon Slovakia Košice, a. s., ktorá je dodávateľom  reštauračných a ubytovacích služieb pre Železničnú spoločnosť Slovensko, pričom  neustále hľadá spôsoby, ako zvýšiť kvalitu. Aj keď vozne nie sú majetkom spoločnosti Wagon Slovakia Košice, a.s.,  majetkom, ale sú vo vlastníctve štátu,  spoločnosť  investuje do vybavenia interiérov reštauračných vozňov, dohliada na kvalitu stravy a úroveň stolovania.  Pracuje v systéme  riadenia kvality podľa normy ISOO 9001 a systému  HACCP.  Nezanedbateľnou mierou sa podieľa na realizácii služieb autovlaku, ktorú poskytuje už od roku 2007,“ znie vyjadrenie spoločnosti.

Užívatelia internetu nájdu najviac informácií na webových stránkach :

www.wgske.sk
www.slovakrail.sk
www.facebook.com/wgske,
na telefónnom čísle kontaktného centra: 18 188.

 


PR článok


Exit mobile version