Site icon TvojTrebišov.sk

TvojTrebišov.sk má nové logo!

Ak patríš medzi pravidelných čitateľov našich článkov, určite to tvojej pozornosti neuniklo. Ak sa však tak stalo, neboj sa, hneď to napravíme! Dnes ti prinášame iba takýto krátky článok o malých, ale významných zmenách, ktoré u nás nastali!


Máme nové logo! Logo, ako značka spravodajstva TvojTrebišov.sk bolo nevyhnutným krokom. Najmä preto, že sme sa spoločne vydali na dlhú cestu, počas ktorej chceme z tohto regionálneho portálu vybudovať silnú značku, znamenajúcu rýchle, kvalitné a objektívne spravodajstvo so štipkou pridanej hodnoty v podobe rozhovorov a fotoreportáží.


V našom logu sme vsadili na osvedčenú farebnú kombináciu modrá-žltá, teda farby, ktoré reprezentujú naše mesto. Najdôležitejšie prvky loga tvorí silueta priečelia Andrášyho kaštieľa, azda najväčšej dominanty mesta. Druhým nemenej dôležitým prvkom je symbol pera, ktoré za sebou zanecháva stopu, čo by, samozrejme, malo znamenať, že ide o spravodajskú stránku, o písanie aktualít a iných zaujímavých článkov. Nemohli sme však zabudnúť ani na samotný názov, ktorý je umiestnený pod spomínanými symbolmi. Pozeraj!

 Sorry, there are no polls available at the moment.


Exit mobile version