Site icon TvojTrebišov.sk

STARŠÍ DORASTENCI SUVERÉNNE VYHRALI, MLADŠÍ HLADKO PREHRALI

Futbalová sezóna sa pomaly chýli ku koncu. Súčasťou 26.kola II.futbalovej ligy dorastencov bolo aj stretnutie medzi našim Slavojom a hosťami z Lipian. Poďme sa spoločne pozrieť, ako sa nám darilo.


Mladší dorastenci favorita neprekvapili


Hostia pricestovali do Trebišova s jasným cieľom zvíťaziť a udržať si tak skvelé 2.miesto. Naši dorastenci pred týmto stretnutím okupovali 10.pozíciu. Napriek tomu už v 2.minúte sme šli do vedenia zásluhou Tomáša Ciliho. V úvodnej desaťminútovke diváci videli až tri góly, avšak po našom presnom zásahu sa presadili už len hostia. V 7.minúte na 1:1 vyrovnával Damián František Stariňák a hneď vzápätí otočil skóre zápasu Erik Rabatin. V 2.polčase Lipania udreli ešte trikrát. O všetky góly Lipian sa postarali iba dvaja hráči, v 48.minúte zvyšoval na 3:1 Damián František Stariňák a o 10 minút nato na svetelnej tabuli svietilo už hrozivé skóre 1:4 zásluhou Erika Rabatina. V 79.minúte Stariňák skompletizoval hetrik a stanovil konečné skóre na 1:5.

Slavoj Trebišov U17 – ŠK Odeva Lipany U17 1:5 (1:2)

Zostava Slavoj Trebišov U17 : Bereš – Čerňák, André (51.Kučma), Husár (62. Szabó), Cili (C), Pálfi, Kohút (62.Korbuľák), Juríček (70.Mikloš), Himaľ, Horňák, Staš

Starší dorastenci pokračujú v spanilej jazde

Keď naši starší dorastenci po jeseni obsadili poslednú priečku, začalo sa hovoriť o záchrane v II.lige. Teraz po 26.kole môžeme už s istotou povedať, že sa nám to podarí. Futbalisti Slavoja dokonca atakujú prvú polovicu tabuľky a na jar sa pre súperov stali obávaným protivníkom. Do Trebišova tentokrát pricestoval tím, ktorý podľa tabuľkového postavenia mal byť favoritom, avšak impozantná forma Slavojistov hovorila v prospech domácich.

Už od úvodných minút sa to začalo napĺňať. Hneď v 5.minúte zápasu sme sa dostali do vedenia zásluhou Dominika Vasiľa – 1:0. 18.minúta priniesla druhý gól v súperovej sieti, presadil sa Adam Lopatník – 2:0. V závere 1.polčasu sa hosťom podarilo znížiť na rozdiel jedného gólu. Do kabín sa tak išlo za priaznivého stavu 2:1. Svoju jarnú streleckú formu zúžitkoval v 66.minúte opäť kapitán domácich Adam Lopatník. V úplnom závere zápasu pečatil suverénne víťazstvo Slavoja v pomere 4:1 Richard Princz. Po tomto zápase naši dorastenci poskočili už na 9.miesto a v jarnej časti doma nestratili ani jeden bod!

Slavoj Trebišov U19 – ŠK Odeva Lipany U19 4:1 (2:1)

Zostava Slavoj Trebišov U19 : Timko – Belej (79. Bumbera), Diladi, Barna, Docs, Berta (46. Hadek), Vasiľ, Kotľár (46. Danko), Princz, Lopatník (C), Tirpák.

Najbližšie sa naši mládežníci predstavia na ihrisku Košickej Novej  Vsi a o dva týždne 4.júna o 10:00 a 12:15 doma privítame MFK Snina. Slavoj do toho!


Foto: Amatérske fotky Slavoj Trebišov


Exit mobile version