Site icon TvojTrebišov.sk

SLAVOJISTI VYBOJOVALI CENNÉ TRI BODY PROTI PODBREZOVEJ

Predposledný domáci zápas vydarenejšej jarnej časti sme odohrali proti podbrezovskému béčku a cenné tri body po kvalitnej hre ostali doma.


Osmelili sme sa po polhodine hry

Domáci zápas si nenechalo ujsť viac ako 700 fanúšikov v hľadisku. Základná zostava s navrátilcom Ruskovským a výpomocou z Michaloviec v podobe stredopoliara Stanislava Danka však prvé náznaky boja o víťazstvo ukázala až po polhodine hry. Michalovčan Danko však mieril len do bočnej siete a rozruch bol zbytočný.


Naši pocítili príležitosť a do súpera zo stredného Slovenska sa schuti zahryzli. Nebolo to však gólové ovocie, hoci to hlavičkou skúšal legionár Júnior a aktivitou hýriaci Danko.

Aktivita zo záverečných minút prvého polčasu sa preniesla aj do toho druhého, kedy sme boli aktívnejším mužstvom. Gólu sa domáci priaznivci dočkali po hodine hry, Júnior z bezprostrednej blízkosti hlavičkou stanovil skóre na 1:0. Už o šesť minút mohol ten istý hráč zveľadiť náš náskok, no netrafil odkrytú bránu. Toto zlyhanie ho však nemuselo mrzieť, hoci hostia chceli so zápasom ešte niečo urobiť a pripomenuli sa dvoma strelami, s ktorými si však Kolbas poradil.

Júnior mal prsty aj v druhom góle, kedy po prieniku do pokutového územia súpera našiel pred prázdnou bránkou žolíka z lavičky, Jacka a ten sa nemýlil. Výhra nad Podbrezovou znamená, že na jar sme v súťažných zápasoch bodovali už v ôsmom zápase za sebou a spečatiť záchranu môžeme už v nasledujúcom kole na horúcej juhoslovenskej pôde Komárna.


Slavoj Trebišov – FK Železiarne Podbrezová B 2:0 (0:0) 
Góly: 60.Junior, 83.Jacko
Počet divákov: 741
Zostava Slavoja: E. Kolbas – Kražel, Rota, Mujković, Danko (72. Jacko), J. Kolbas (C), Junior, Starosta, Osmanović, Ruskovský (90. Pa. Šuľák), E. Lukáč (46. Vajs)


Zdroj: Slavoj Trebišov


Exit mobile version