Site icon TvojTrebišov.sk

SEZÓNA ZAČÍNA UŽ AJ NAŠIM TENISTOM

Posledný aprílový víkend už tradične patrí začiatku tenisovej súťaži družstiev. Štartuje im nová sezóna. V tomto roku sa o dôležité víťazstvá budú uchádzať tri tímy TK Slavoj Deva Trebišov, a to družstvo starších žiakov, dorastencov a mužov.


Sezóna začína najprv mužom

Ako prví sa na domácej pôde predstavia naši muži, už 23. apríla o 9:00 privítajú TK Slovan Bardejovské Kúpele. Okrem Bardejovských Kúpeľov sa v našej skupine ešte nachádzajú tímy z Košíc, Stropkova, Betliara či Popradu. Tím mužov pre túto sezónu je tvorený z veľmi mladých hráčov, ešte aj dorastencov a preto to v konkurencii s omnoho skúsenejšími tímami nebudú mať jednoduché.


Dorastenci sa v 1. kole predstavia na pôde TC Slávia UPJŠ Košice a domácu premiéru si odbijú až 1. mája v súboji s ďalším košickým družstvom, a to s TK Dranam Košice. Tím dorastencov pre túto sezónu tvorí Jakub Polák, Dávid Mihálik, Daniel Minárik, Dávid Kičinko a Matúš Šoltés. Títo chlapci dosahujú skvelé výsledky aj na individuálnych turnajoch, a preto budú patriť medzi favoritov tejto skupiny.

Sezóna začína aj našim tenistom, príďte ich povzbudiť!
Sezóna prinesie na začiatok žiakom ťažké zápasy

Starší žiaci sa, rovnako ako dorastenci, v 1.kole predstavia na súperovej pôde a čaká ich neľahký súper v podobe TC Slávia UPJŠ Košice. O týždeň nato v domácom prostredí privítajú TC 92 Levoča. Tento tím tvoria vekovo ešte mladší žiaci, a preto to so svojimi staršími protihráčmi budú mať ťažké. Starších žiakov budú reprezentovať Tomáš Kuľha, ktorý je v Trebišove na hosťovaní z Michaloviec, Samuel Terpák, Adam Šimko a Lukáš Kičinko.

Držíme našim tenistom palce a dúfame, že ich sezóna odštartuje najlepšie, ako môže. Veríme, že ich prídete podporiť a tým im aj pomôcť k tomu, aby dosiahli čo najlepšie výsledky. Pripomíname, že starší žiaci a muži hrajú svoje zápasy v sobotu a dorastenci v nedeľu.


Autor: Jakub Polák


Exit mobile version