Site icon TvojTrebišov.sk

PENZIÓN PRECEDENS MÁ NOVÝ JEDÁLNY LÍSTOK

Penzión Precedens sídliaci v Malom Ruskove je na scéne už tretí rok. V očiach verejnosti sa ukázal vo veľmi dobrom svetle. Dôkazom sú viaceré kultúrne udalosti organizované pre všetkých obyvateľov, či súkromné akcie, ktoré sa tešia čoraz väčšej obľube. Penzión prichádza na trh s viacerými novinkami.


V tomto roku chce Precedens svoje služby posunúť o level vyššie, hlavne v oblasti samotného inventáru kuchyne a reštaurácie. Cestou k zlepšeniu služieb je i vzdelávanie vlastných zamestnancov, čo by mal zákazník pocítiť. Najväčšou zmenou je však nový jedálny lístok nie len čo sa formy, ale aj obsahu týka.


Pri zostavovaní nového jedálneho lístka pritom vychádzali z viacerých hľadísk. Na prvom mieste bol samotný klient, ktorého chute najviac ovplyvnili zloženie nového jedálneho lístka. Druhou vecou bolo využitie skúseností zo spolupráce s poprednými slovenskými šéfkuchármi ako napríklad Vojtech Artz, či Ľubomír Herko. Výsledkom ťaženia z tejto spolupráce sú nové a moderné postupy varenia, čím sa tento penzión od svojej konkurencie líši. Zmeny sa dotkli aj denného menu pozostávajúceho z polievky, hlavného jedla a dezertu.

Ďalšou novinkou je komplexné zníženie cien jedál i nápojov, čím sa chcú zbaviť nálepky príliš drahého podniku a zároveň chcú byť prístupní pre každú nie len vekovú, ale aj sociálnu skupinu obyvateľov z okolia. Zmeny cien sa dotkli aj vínnej karty, hoci základom zostáva tokajská produkcia.

Novinkou je charitatívna akcia

Ďalšou formou noviniek v Precedense je myšlienka organizácie charitatívnej akcie pri príležitosti Medzinárodného dňa detí buď pre deti zo sociálne slabších rodín, alebo pre deti z detských domovov a krízových centier. A to už tento rok. Samozrejmosťou by bolo detské ihrisko, nafukovací hrad či detské piesne v podaní známych slovenských interpretov.

Jedálny lístok si môžeš pozrieť TU


PR článok


Exit mobile version