Site icon TvojTrebišov.sk

PEKNÝ 3-IZBOVÝ BYT NA TERNAVSKEJ ULICI V TREBIŠOVE NA PREDAJ

Ponúkam na predaj kompletne zrekonštruovaný trojizbový byt s praktickou dispozíciou, zasklenou lodžiou, špajzou a pivnicou, ktorý sa nachádza na druhom poschodí nedávno zatepleného bytového domu s plastovými oknami v dekoru zlatý dub.


Dispozícia tohoto bytu je vyriešená veľmi prakticky. Priestranná obývačka je prepojená s kuchyňou, ktorá má klenutý vstup a ten sa dá v prípade preferencie uzatvorenia prispôsobiť na dvere. Kuchyňa má samostatné okno, pod ktorým sa nachádza jedálenská zóna stolovania pre minimálne štvorčlennú rodinu.


Kuchynská linka, vyrobená na mieru, ponúka rozšírené úložné priestory, vďaka obsiahlemu tvaru do písmena L a i skrinkám, s bodovým osvetlením, navrhnutých až do stropu. Kuchyňa má praktickú komoru na potraviny so zabudovanými regálmi.

Ďalším znakom premyslenej renovácie je zasklený balkón, z ktorého vznikla zo všetkých strán uzavretá lodžia, poskytujúca okrem ďalšieho úložného priestoru aj príjemné posedenie v každom ročnom období. Zateplená lodžia vyúsťuje z obývačky a zároveň sa nachádza v tesnej blízkosti kuchyne, čo umožňuje rýchle a pohodlné servírovanie.

Rekonštrukcia kúpeľne a WC zmenila umakartové jadro na murovanú, modernú a vzdušnú kúpeľňu so sprchovým kútom a bidetom. Bonusom tohoto bytu je jeho predaj aj s pevne zabudovaným príslušenstvom, sanitou, novými bezpečnostnými dverami a nábytkom, ako napríklad priestranná vstavaná skriňa v spálni, druhá skriňa na chodbe, nábytková zostava v obývačke, postele, písací stolík, zabudované kuchynské spotrebiče (digestor, elektrická rúra, plynový sporák) a iný drobný nábytok podľa dohody.

K bytu prináleží pivnica so samostatným uzamykacím vchodom a chodbičkou na bicykle. Vchod do bytového domu je na magnetický kľúč. Na samotnom spoločnom podlaží sú len dva byty. Veľkou výhodou tohoto bytu je jeho orientácia (S/J), ktorá navodzuje príjemnú klímu v letnom období, kedy sa byt neprehrieva. K nízkym nákladom na vykurovanie v zimnom období, prispieva nedávne zateplenie fasády.

Výborná občiansku vybavenosť; tichá lokalita, v tesnej blízkosti Základná škola Sever, nové parkovisko, vo dvore nové detské ihrisko, príjemná prechádzková (cyklo) trasa prírodou až do lesoparku. Neďaleko večierka, Lidl či Terno. Perfektná dopravná dostupnosť na železničnú a autobusový stanicu. Byt je možné financovať hypotečným úverom.

Telefón: +421 905 569 618
E-mail: valeriah62@gmail.com
Cena: 47 900 €

Predávate byt či dom? Aj Vám vieme takto jednoducho pomôcť s predajom a osloviť Trebišovčanov i ľudí z okolia. V prípade záujmu volajte na 0948 766 000. 


Exit mobile version