AKO CHUTÍ RIVERSIDE?

Riverside. Pokojné miesto ako stvorené na dokonalý relax, posedenie pri lahodnej káve a rozvoniavajúcom jedle. Pomerne ďaleko od ruchu trebišovských ulíc, ale zároveň s dobrou dostupnosťou a oázou pokoja pre každého.

Reštaurácia s puncom kvality

Reštaurácia Riverside sa nachádza na Cukrovarskej ulici, smerom von z mesta. Stále je však pomerne blízko k hlavnému ruchu a počas svojej krátkej existencie sa stala vyhľadávaným miestom na obedy, večere ale aj pracovné stretnutia pri káve, či dobrom drinku.

Pýtam sa, prečo?

3

Pretože ľudom chutí. A to nie len kuchyňou, ktorá najväčšiu prácu odvádza v čase obedňajších prestávok. Však to skúste! Prídete na obedové menu do Riverside a ani si nebudete mať kam sadnúť.

1

Ľudom však Riverside chutí aj pre iné veci, ako je kuchyňa. Prvým faktorom je celkový koncept reštaurácie a jej vzhľad. Exteriér i zariadenie interiéru v sebe nesie znaky pátosu, premyslenosti do najmenších detailov a luxusu zároveň. Skutočne radosť pozerať, keď odtrhnete oči od pohľadných čašníčok ☺

Kuchyňa a vymakané priestory však nepredstavujú strop. Ďalším bodom je letný nápojový lístok obohatený o domáce, osviežujúce limonády, ktoré chutia naozaj vy-ni-ka-jú-co. Verte mi, vyskúšal som mätovo-citrónovú.

2

Čo má Riverside nové?

Reštaurácia Riverside prednedávnom predstavila nový koncept jedálneho lístka. Nenájdeš v ňom tisíc jedál, ktoré sa budete báť objednať si, pretože budete presvedčení, že ich neurobia dobre.

Namiesto toho po príchode nájdete úhľadné menu plné vyberaných dobrôt z každého druhu. Predjedlá, znamenité polievky, ľahké šaláty, bezmäsité jedlá, no aj jedlá pre skutočných gurmánov, ako napríklad konfitované chilli rebierka s brusnicami a pečivom.

Nehovoriac o dezertoch a sladkých pokušeniach. Ochutnal som palacinky s vanilkovou zmrzlinou a horúcimi malinami….a olizujem sa ešte doteraz.

P.S. Aj Vám vieme takýmto článkom pomôcť Vášmu podnikaniu. Stačí napísať na redakcia@tvojtrebisov.sk

Odporuč náš článok svojim priateľom!
Daniel Fekete
Daniel Fekete
Usmievavý a dobre naladený 21-ročný zakladateľ & šéfredaktor portálu. Študuje diplomaciu a medzinárodné vzťahy v Banskej Bystrici. Vo voľnom čase píše. Veľa. Naozaj veľa.